Privat  Företag
              
 
 
 

Samsung Galaxy S4 + Playstation 4 (3Total med 0,5 Gb data, total månadsavgift 449 :- i 24 månader)

 

Samung Galaxy S4 - En mobil som berikar ditt liv!

Samsung Galaxy S4 är äntligen här för att göra ditt liv rikare, enklare och mer underhållande! Som en riktigt pålitlig vän är den alltid med dig för att fånga alla vardagens ögonblick med varje funktion skapad för att underlätta din vardag. Galaxy S4 förstår värdet av relationer och gör det enklare än någonsin att skapa och upprätthålla kontakten med vänner och familj. Den hjälper dig också att ta hand om dig själv och ditt välbefinnande.

Omöjligt, men sant - Bredare och tunnare!

Samsung Galaxy IV design trotsar vad som är möjligt med den snillrika utformningen som ger en större skärm och ett mer kraftfullt batteri än du någonsin trodde var möjligt i en sådan tunn och lätt smartphone. Designen är inspirerad av naturen och tillsammans med den tunna ramen och de material som använts har Galaxy S4 ett yttre som imponerar. Den 4,99 tums stora super AMOLED-skärmen i Full HD (1920x1080) passar perfekt i den extraordinärt slimmade kroppen som är endast 7,9 mm tunn. Skärmramen är alltså något mindre än på Galaxy SIII. Trots en slimmad design rymmer Galaxy S4 ett batteri på 2600 mAh. Nya Gorilla Glass 3 ökar stöttåligheten och motståndskraften mot repor och dess synlighet. Allt detta gör nya Galaxy S4 till den lättaste och mest sofistikerade Galaxyn hittills.

Mindre att hålla i, mer att se

Föregångaren var mänsklig och kände igen dig. Galaxy S4 tar det ett steg längre. Den känner igen ditt ansikte, din röst och dina rörelser och du kan styra den utan att ens vidröra skärmen.Ser du på en video och tittar bort så pausas videon för att sedan fortsätta uppspelningen från samma ställe när du tittar tillbaka på den. Eller så scrollar du webbsidor eller e-post genom att helt enkelt vrida lite på handleden medan du läser från skärmen eftersom Galaxy S4 känner av dina ögonrörelser och vet att du vill bläddra. Genom att docka Galaxy S4 i en dockningsstation som finns som tillbehör går det även att scrolla enbart med hjälp av ögonen. Ändrar musikspår gör du genom att svepa med handen framför skärmen. Du kan också svara på inkommande samtal på det sättet. Det blir så mycket enklare då.

Tonsatta bilder och generöst delande

Galaxy S4 fångar de där speciella ögonblicken som gör livet rikt. Du kan sen återuppleva dem i högsta kvalitet med knivskarp färgåtergivning på den högupplösta skärmen. Bland annat kan du ta en bild på en bebis och spela in hur den skrattar och du kan verkligen fånga ögonblicket – varje gång du tittar på bilden hörs bebisen skratta. Eller varför inte tonsätta foton tagna på konsert med favoritbandet? Du kan ta ett foto med den bakre och den främre kameran samtidigt. Fotona kombineras sen för att skapa en bild där du är inklippt mitt i ditt äventyr. Storlek, ram och andra detaljer väljer du själv. Galaxy IV är utrustad med en 13 megapixel kamera. Galaxy S4 tillåter dig att enkelt dela och uppleva många av livets njutningar tillsammans med familj och vänner, var du än är. Med Group Play-funktionen kan du njuta av musik, foton och spel med andra omkring dig även där det inte finns wifi eller nätverkssignal. Om du vill spela musik på högre volym eller skapa feststämning kan samma låt spelas på flera telefoner i synk med hjälp av Share Music-funktionen.

Hälsan själv

Välbefinnande är viktigt. Det inser Galaxy S4 och övervakar därför genom S Health automatiskt din miljö och hälsa för att hjälpa dig att förbättra din livskvalitet. Matdagbok, träningsdagbok och annat hjälper dig att hålla dig pigg och frisk. Med hjälp av olika tillbehör blir Galaxy S4 din personliga hälso-guru. Kolla din vikt i telefonen med tillbehöret Samsung Body Scale. Eller fäst Samsung S-band runt handleden för en god natts sömn som ser till att du vaknar upp under rätt REM-cykel. Den ger dig också statistik över dina aktiviteter under dagen. Samsung Heart Rate Monitor mäter dina hjärtslag. Perfekt när du motionerar. Det är även möjligt att ansluta S-Health till en blodtrycksmätare, eller en glukosmätare för att mäta blodsocker. För att ytterligare öka på ditt välbefinnande och göra det bekvämt för dig anpassas bild och ljud efter de förhållanden som råder just där du befinner dig – allt för att du alltid ska få den bästa möjliga upplevelsen.

 

Total månadsavgift
Inträdesavgift (engångsavgift)
Bindningstid
Välj abonnemangstyp

  

Apple
Blackberry
HTC
LG
Motorola
  Nokia
Samsung
Sonim
Sony
Övriga